Майкрософт ще пуснат Windows 10 Creators Update (RS2) RTM следващата седмица

0
38
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


От Майкрософт все повече се приближават до завършването на Windows 10 Creators Update (Redstone 2) и от компанията планират да пуснат първото RTM издание през следващата седмица.

Има голяма възможност работата по Redstone 2 да завърши още тази седмица и другата седмица да е готово RC RTM изданието на Windows 10 Creators Update.

Според направеното съобщение тази седмица би трябвало да приключи работата по големия ъпдейт и следващата седмица да е наличен първият RC вариант на RTM версията, като първи ще го получат потребителите, които участват в бързия кръг на Insider програмата.

След този етап вече ще се очаква и финалната версия, която е планирано да е налична за всички потребители на 11-ви април тази година.

За тази седмица за insider програмата са планирани и други билдове, но те няма да са RC RTM. Въпреки това ще бъдат много близо до финалния билд, който от Майкрософт ще пуснат следващия месец.

Както и се очаква, в новия билд няма да има нови функции, защото от компанията са фокусирани главно върху отстраняването на бъгове.

В периода от пускането на RTM през следващата седмица до официалното излизане на Windows 10 Creators Update, от Майкрософт планират и да предоставят множество поправки на различни бъгове, които ще са налични за всички потребители още от първия ден.

Датата за излизането на Windows 10 Creators Update 11-ти април съвпада с Patch Tuesday за следващия месец, което е идеален момент за предоставянето на всички поправки на бъгове, които са изскочили в последния момент и най-вероятно всички те ще бъдат предоставени в един кумулативен ъпдейт.

Прочетете още:  Имейл приложения за iOS и Mac хванати да продават потребителска информация

Както вече ви съобщихме миналата седмица, Windows 10 Creators Update ще излезе първо за десктоп, а след известно време след това ще излезе и за мобилните устройства. От Майкрософт обясняват, че това ще е „скоро“, без да дават конкретни дати и срокове.

0/5 (0 Reviews)