Майкрософт спуснаха Windows 10 Spring Creators Update RTM (Build 17133)

0
887

Майкрософт спуснаха Windows 10 Spring Creators Update RTM (Build 17133), за който ви уведомихме вчера. Той вече е наличен за потребителите в Insider програмата от бързия кръг, като се очаква на по-късен етап той да е наличен и в бавния, и в Preview кръговете.

Според предварително изнесената информация билдът ще е наличен за всички потребители на 10-и април тази година, а през това време ще се откриват проблеми, които ще бъдат поправени с кумулативен ъпдейт, който ще е наличен в Windows Update заедно с първото официално появяване на финалното издание.

Windows 10 Spring Creators Update RTM (Build 17133) носи със себе си само три поправки, което може би е и причината за липсата на известни към момента проблеми с него. Когато Spring Creators Update излезе официално, той ще бъде спускан към потребителите поетапно, като при някои от тях получаването му може да отнеме месеци според новата стратегия на Майкрософт. Това се прави с цел да се предотвратят повечето проблеми с евентуална несъвместимост и първи ще го получат машините, за които е сигурно, че ще могат да го инсталират безпроблемно.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  WannaCry и Petya няма повече да са опасност за Windows. Майкрософт готвят нова защитна функция