Майкрософт тихомълком изтегли три повредени ъпдейта

Windows 10 bugs


От Майкрософт тихомълком изтеглиха три повредени ъпдейта, които са предизвиквали проблеми при мейл клиента Outlook.

Потребителите започнаха да се оплакват от трите ъпдейта [url=https://support.microsoft.com/en-us/hel … -kb3191849“ target=“_blank“ rel=“nofollow]KB3191849[/url], [url=https://support.microsoft.com/en-au/hel … -kb4011042“ target=“_blank“ rel=“nofollow]KB4011042[/url] и [url=https://support.microsoft.com/en-us/hel … -kb3213654“ target=“_blank“ rel=“nofollow]KB3213654[/url] в края на юни месец тази година, когато установиха, че инсталирането им предизвиква сривове и забивания при Outlook 2010, 2013 и 2016.

Проблемите са се проявявали, когато потребителите се опитат да прегледат имейли с прикачени файлове, при всички актуални версии на Windows – Windows 7, Windows 8.1 и Windows 10 и за двете архитектури – x86 и x64.

Сега компанията от Редмънд ги изтегли тихомълком, а след това обяви, че ще има поправка на проблема, но без конкретни ангажименти за какъвто и да било срок.

Ъпдейтите поправяха проблем при прикачени към електронната поща документи, които съдържаха в себе си удивителни или елипси, но, както обикновено става при Майкрософт, поправката за едно нещо, води до повреждането на друго, а често и до повече от едно неща.

След като ъпдейтите бяха изтеглени, в KB страниците на трите ъпдейта вече има съобщение, че кръпките не са налични и информацията ще бъде актуализирана, когато те бъдат отново налице.

В reddit Майкрософт обясняват, че ъпдейтите наистина са предизвиквали проблеми и че в момента се разработва нова x86 кръпка за Outlook 2010. Кръпката ще бъде публикувана в същата тема, когато е готова.

Засега от компанията съветват потребителите да премахван проблемните ъпдейти ръчно.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе Mesa 19.0 RC2 с transform feedback поправка и други важни поправки
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments