Майкрософт ускоряват разработката на Windows 10 April 2020 Update

0
906
Windows 10

От Майкрософт възнамеряват през следващия месец да спуснат нов ъпдейт, наречен Windows 10 May 2019 Update за потребителите от Insider програмата, така че да могат да се вместят с предварително предначертаните разписания.

По този начин Майкрософт ще ускори разработката на Windows 10 20H1, познат още като Windows 10 April 2020 Update и потребителите от бързия кръг на Insider програмата също ще получат preview билдове на този ъпдейт. Към момента Windows 10 20H1 билдовете са налични само за потребителите от Skip Ahead кръга.

От компанията обясняват, че с предстоящото спускане на Windows 10 May 2019 Update към Release Preview кръга, планират да предоставят на Insider потребителите 20H1. Също така ще се осъществи сливане на малка група потребители, които са избрали да участват Skip Ahead обратно към бързия кръг.

„Ще се опитаме да направим това през идните седмици“, казва Brandon LeBlanc от Майкрософт в блог пост.

Ще започнем спускането на 19H2 към потребителите от Insiders програмата по-късно тази пролет и ще говорим за това как ще изглежда цялата операция по-нататък„, допълва той.

Потребителите, които участват в Insider програмата биват съветвани да проверят в кой кръг участват от Settings->Update & Security->Windows Insider Program.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе първата версия на Linux ядрото в разработка 4.15 RC1