Майкрософт все още не са готови да предоставят най-желаната функция в Windows 10

0
116
Windows 10

От Майкрософт все още не успяват да предоставят на потребителите си една от най-желаните функции, за която потребителите молят от години.

Sets е функция за Windows 10, която предоставя възможността за използване на табове и е нещо, което потребителите горещо желаят от много време насам. Всички обичат табовете и те са широко използвани при интернет браузърите, защото предоставят удобство. Linux разработчиците знаят това и предоставят табове на своите потребители при всички големи графични среди от десетилетия, но нещата не стоят така при Windows.

От Майкрософт също знаят това и миналата година обявиха, че Sets ще бъдат налични в есенното издание на Windows 10, но малко по-късно за огромно съжаление на множество потребители съобщиха, че го изтеглят от Redstone 5 preview билдовете за подобрения, без да дадат повече информация за това кога може да се очаква отново.

Сега преди няколко дни Windows 10 потребителите отново бяха обнадеждени, че табовете най-сетне идват при тях, след като изтече информация, че те са се появили в предполагаем билд от Insider програмата и се очаква Sets да излезе официално в Windows 10 build 19481.

Други предположения говореха за окончателно появяване в Windows 10 20H1, който се очаква да излезе през пролетта на 2020-а година, а през оставащото дотогава време разработчиците ще подобряват функцията и ще разчитат на обратна връзка с участниците от Insider програмата.

Изглежда обаче дългоочакваните табове и този път няма да зарадват Windows 10 потребителите. Старши програмният мениджър към Майкрософт Брандън Лебланк отговори в Twitter на спекулациите, че Sets ще се появи в Windows 10 build 19481 кратко, точно и ясно – „Не“.

Въпреки попарените надежди на потребителите на Windows 10 не остава нищо друго освен да чакат. Функцията Sets рано или късно може би ще се появи и ще бъде оповестена с шумен анонс. Може би все пак това ще се случи през пролетта за изданието Windows 10 20H1.

Прочетете още:  Lenovo ще инсталира на устройствата си софтуер на Майкрософт
5/5 (1 Review)