Майкрософт започва да пуска Windows 10 Redstone 4 Preview билдовете

0
26
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


Шефът на Insider програмата Dona Sarkar обясни, че ранните билдове от Redstone 4 ще бъдат получени от потребителите, които са се включили в Skip Ahead канала. Тези от бързия и бавния кръг ще продължат да получават билдовете от Fall Creators Update.

В момента от Майкрософт работят по финалните щрихи на Windows 10 Fall Creators Update и днес пуснаха Windows 10 Build 16273, който идва с новости при My People, нов шрифт и множество поправки и подобрения.

Понеже Creators Update се доближава до RTM, изданията ще бъдат ускорени и ще излизат по-често за бързия и бавния кръг през следващите седмици, обяснява Sarkar.

Започва и спускането на Redstone 4 за потребителите, участващи в Skip Ahead канала, като в началото те няма да видят някакви визуални промени спрямо Creators Update, както това се случва всеки път при започване на работа по голям ъпдейт от компанията.

За да има значими промени е нужно време и първите билдове ще проправят път за тях.

„За потребителите от Insider програмата, които са се присъединили към Skip Ahead, ще продължим да спускаме билдове от RS_PRERELEASE клона, но те няма да бъдат спускани със същата периодичност както тези от RS3_RELEASE клона.

Започвайки работа по RS4 потребителите скоро ще забележат повишение на версиите на билдовете, както това се случи по-рано при RS3. Понеже едва сега започваме работа по RS4, инсайдърите не трябва да очакват големи промени още в самото начало,“ казва още Dona Sarkar.

Windows 10 Fall Creators Update се очаква през октомври 2017-а, а Redstone 4 ще бъде завършен през март 2018-а година и ще достигне до потребителите през април.

Прочетете още:  Windows 10 Fall Creators Update беше спуснат на потребителите в Insider програмата в Preview Ring
0/5 (0 Reviews)