Майкрософт започват да спускат Fall Creators Update към потребителите

0
33
Windows 10

От Майкрософт започнаха бавно да спускат Windows 10 Fall Creators Update към потребителите. Разбира се, за да достигне до всички, ще минат месеци, както обикновено. Дори и сега има хора, които все още не са ъпгрейднали до миналия голям ъпдейт Creators Update.

Новият голям ъпдейт идва с доста промени и подобрения в себе си. Приложението Photos вече е заместено от Story Remix, който се явява пряк наследник на Moviemaker. Със Story Remix потребителите могат да правят видео и фото монтажи.

Интернет браузъра Edge получава подобряване на дизайна и възможност за рисуване върху PDF файлове. Добавена и функция за контролиране на Windows с очи.

Също така видяхме и малка част от Fluent Design, който ще има минимално присъствие при Fall Creators Update, но ще присъства все повече и повече при следващите версии на Windows.

От Майкрософт са добавили и VR поддръжка по подразбиране за повечето комплекти за виртуална реалност, които са към момента на пазара и които поддържат Windows Holographic. Най-много поддържани подобни устройства има на HP и Acer.

Има обаче и някои обявени функции, които няма да се появят във Fall Creators Update, въпреки уверенията за това.

Cloud Clipboard ще позволява на потребителите да копират съдържание между различните устройства, което отдавна се предлага от различни приложения, но при Wondows получава забавяне.

Също така във Fall Creators Update бял свят няма да видят програмата Ditto Capture 3D за създаване на 3D от 2D изображения, функцията Timeline, която позволява на потребителите да проверяват по какви документи, файлове и приложения са работили или използвали за последно на компютъра си, както и 3D поддръжката за Story Remix. Всички те са отложени за следващия голям ъпдейт, който засега няма име и се казва просто Redstone 4.

Прочетете още:  Ето как да ънинсталирате Windows 10 April 2018 Update
0/5 (0 Reviews)