Microsoft интегрира Skype в Office Online

0
21
Skype for Business ще бъде заместен от Microsoft Teams


Skype става част от Office Online и можете да си чатите, докато пишете създавате или редактирате някой документ.

От Redmont бяха обещали да интегрират Skype въввсе повече техни услуги и съгласно тези планове тя се появи в Office Online. Skypeсъщо така получи и интеграция с OneDrive.

Както отбелязват от Microsoft, интеграцията на Skype ще подобри още повече техния онлайн офис пакет, като ще позволява на няколко потребителя едновременно да редактират един и същ документ, като през това време си чатят относно промените, които внася всеки един от тях.

Много полезен е фактът, че цялата чат история остава прикрепена към файла и така, когато той бъде отворен по-късно, всички разговори са налични за преглед, ако е нужно припомняне на част от разговора или пък посочването на определен абзац за справка.

Microsoft интегрира Skype в Office Online 4

При OneDrive също може докато си чатите с приятели, колеги или състуденти, да браузвате заедно из файловете, които са качени в облака.

Има и една друга изненада, свързана с Outlook. Преди няколко месеца започна интеграцията на Skype с Outlook.com и сега тя е напълно приключена. Сега вече всички потребители, които използват уеб услугата на Microsoft, ще имат и скайп на разположение и могат да си чатят, докато вършат и другата си работа с пощата.

Отделно в преводача на Skype е добавен и арабски език, който е петият най-говорен език в света и така вече преводачът поддържа английски, френски, арабски, китайски мандарин, бразилски, германски и португалски.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе Wraith Master 1.0 за контролиране на AMD RGB под Linux
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments