Microsoft отново анонсират, че се задава нещо грандиозно

0
31
Microsoft отново анонсират


От софтуерния гигант отново не дават никаква информация, но продължават да наливат масло в огъня.

Ако сте Windows фен, вече може би сте прочели, че по-рано от Microsoft анонсираха, че с ъпдейта Redstone смятат да променят всичко. Сега те публикуваха в канал9 още един анонс, който съобщава, че идва нещо внушително.

Отново няма никаква информация, но е очевидно, че новите екстри ще са насочени към Windows 10 потребителите.

Както вече съобщихме, Scott Hanselman, главен програмен мениджър, пусна анонс, в който съобщава, че новите екстри ще променят всичко. Hanselman е и един от говорителите, които са в списъка на канал9, заедно с Ben Armstrong, Russ Alexander и Mike Harsh.

От [url=http://mspoweruser.com/microsoft-lists- … 6-session/“ target=“_blank]MSPU[/url] са се разровили около случая и са разкрили, че Russ Alexander е единият от инженерите, които са работили по Project Astoria, който в момента е зарязан и имаше за цел да даде възможност Android приложенията да могат да работят под Windows 10 и Windows 10 Mobile.

Засега няма данни, че проектът ще бъде възкресен, но това определено ще е една много добра новина за бъдещето на Windwos 10. Това може да реши проблема с липсата на приложения веднъж завинаги.

От Microsoft обаче съобщиха, че цялото им внимание е съсредоточено върху докарване на приложения от iOS за Windows 10.

Остава ни да чакаме и да видим за какво е тази цялата изкуствено създадена еуфория.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Intel добавят хардуерно заключване, за да не може ME да се премахва по софтуерен път