Microsoft пуска нови версии за много Windows 10 приложения, включително Mail и Calendar

0
15
Microsoft пуска нови версии за много Windows 10 приложения


От Microsoft днес пуснаха нови ъпдейти за много програми, сред които са и Mail, Calendar и OneNote, който е с втори ъпдейт за тази седмица.

За съжаление обаче, следвайки новата си стртегия да дават малко или почти никаква информация, те очакват потребителите просто да дърпат, без да питат какво е новото и какви са промените.

Със сигурност ъпдейтите са полезни за потребителите на Windows 10, но цялата тази секретност около промените и липсата на детайли е доста объркваща особено когато от Microsoft пускат ъпдейти толкова често.

Mail и Calendar за програмите, които получиха много ъпдейти от момента, в който Windows 10влезе в preview стадий. и най-накрая се превърнаха в универсални приложения, които се предлагат и на Windows 10 Mobile, като на тях се работи по същия начин, а и изглеждат по същия начин.

Въпреки това, поглеждайки в приложението за мненията на потребителите, се вижда, че все още много хора изпитват проблеми и затруднения при работата си с тях и очакват още подобрения и поправки на бъгове, които съществуват още от самото излизане на приложенията. Нещо, което се превръща в традиция за Microsoft.

Както обикновено тези ъпдейти бяха спуснати през магазина, но се чу, че някои потребители още не могат да ги получат, така че се налага ръчна проверка в секцията Downloads and updates на Windows Store. Тази опция се достига след като цъкнете на вашата снимка в страницата.

Повечето потребители обаче са оставили настройките на Windows Store по подразбиране и тогава, ако ъпдейтите са налични, те ще се свалят и инсталират автоматично, каквато е практиката на Microsoft за Windows 10 приложенията.

Прочетете още:  Излезе Mesa 18.2 RC5 с множество поправки
0/5 (0 Reviews)