Microsoft пускат нов билд следващия вторник

0
43
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


От Microsoft финализират работата си по Anniversary Update и изглежда, че са готови да пуснат още един билд за участниците в Insider програмата.

В свое изказване новият директор на тестовия екип при Microsoft Dona Sarkar каза, че за днешния ден няма да има билд, но пък е напълно вероятно това да се случи следващия вторник, добавяйки „утре е нов ден“.

Въпреки че е логично от Microsoft да изкарат нов билд тази седмица, трябва да се отбележи, че не са открити големи бъгове до момента и работата по финалната версия на Anniversary Update продължава по план.

Dona Sarkar казва, че искат финалния билд да е наистина паметен и предвид факта, че преди няколко седмици тя обеща на инсайдърите „интересни неща“, ще очакваме компанията да се приближава все повече към финалната версия с всеки нов билд.

И докато не е изненадващ факта, че новият билд е насочен към участниците в Insider програмата, от Microsoft все още не са съобщили дата за спускане на RTM (Release To Manufacturing) издание на Anniversary Update. Има слухове, че това ще се случи през юли месец с версия 1607, но е ясно, че инсайдърите ще я получат по-рано от всички.

На 29-ти юли Windows 10 има рожден ден и прави една година и финалното издание на Anniversary Update се очаква да е преди тази дата или поне логиката говори за това. Подобен ход може да бъде използван и за убеждаване на тези, които все още не са преминали към най-новата операционна система на Microsoft.

Anniversary Update ще дойде с много новъведения и промени като преработено старт меню, нови образователни приложения, добавки за браузъра Edge, промени в Windows Store, Live Tile Animations и още много други.

Прочетете още:  Ето как да изтрием акаунта си във Facebook и как да направим така, че да спре да ни следи
0/5 (0 Reviews)