Microsoft пускат Xbox One с 2TB хард диск

0
35
Microsoft пускат Xbox One с 2TB хард диск


През следващата седмица на E3 се очаква от Microsoft да обявят два различни Xbox One модела.

От съобщение на [url=http://www.gamespot.com/articles/2-tb-x … 0-6440689/“ target=“_blank“ rel=“nofollow]Gamespot[/url] излезе информацията, че от Microsoft възнамеряват да предоставят на потребителите повече място. Към момента Xbox One може да бъде закупен във варианти с 500GB и 1TB дисково пространство, като еднотерабайтовото пространство е налично за Elite модела. По непотвърдена информация се разбира, че най-вероятно нови модели ще има през декември тази година.

Има слухове, че от Microsoft ще подменят графичния чип с такъв, който е достатъчно мощен, за да може най-сетне да осигури 4К резолюция, както и че ще има ново стриймващо устройство, което ще е съвместимо с Google Chromecast. Стриймващото устройство ще е на сносна цена от под $200 и някои негови модели се очаква да могат да стриймват игри присъстващи в Windows Store. Това ще помогне за стратегията на Microsoft, които искат всички устройства да са синхронизирани с новата им операционна система.

Както обикновено от Microsoft не се наемат да коментират продукти, които не са излезли официално, което още повече засилва спекулациите. Повече информация ще има след Е3, където също е вероятно да бъдат анонсирани подобрения на Xbox One спрямо Anniversary Update при Windows 10.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Играта A Total War Saga: TROY идва и за Linux