Microsoft пусна поредните ъпдейти за някои приложения

0
51
Microsoft пусна поредните ъпдейти за някои приложения


Днес от Microsoft пуснаха новата поредица ъпдейти за приложения, които могат да бъдат намерени от потребителите на Windows 10.

Приложенията, които получиха ъпдейти днес са MSN Weather, Mail and Calenadar, MSN Money, MSN Sports, като видимо от Microsoft са се фокусирали над MSN приложенията при днешния ъпдейт.

Както и при други ъпдейти обаче, от Microsoft не дават почти никаква информация за ъпдейтите, въпреки че обещаха да го правят, а от потребителите се очаква без да знаят какво им носят тези ъпдейти послушно да ги свалят и инсталират, като никой не може да каже точно какви промени и/или подобрения носят тези ъпдейти.

Това е новата стратегия на Microsoft относно ъпдейтите на Windows 10, където вече не се предлагат списъци с промените, а само когато те преценят, че нещо наистина си заслужава да бъде споменато, го оповестяват.

Както обикновено потребителите биват съветвани да свалят и инсталират ъпдейтите възможно най-скоро, а тези, които са оставили настройките по подразбиране на Windows Update, ще ги получат автоматично.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Официално излезе kernel 4.5 за Linux