Microsoft пуснаха билд Windows 10 Build 14367

0
23
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


Новият билд 14367 е за десктоп и мобилни устройства, опериращи под Windows 10.

Билдът носи със себе си множество поправки на бъгове. Както вече съобщихме от Редмънд се концентрират основно върху отстраняването на бъгове до излизането на Anniversary Update и не би трябвало да очакваме нови функции. Въпреки това от Microsoft са решили да изненадат инсайдърите с някои нови функции. Билдът се спуска за участниците в Insider програмата в бързия кръг, за да могат да го тестват за бъгове.

Инсайдърите ще получат нов шорткът за Feedback Hub при десктоп версията на операционната система. Чрез новия шорткът лесно могат да бъдат правени шорткъти и да бъдат прикачвани в бъг репортите, които потребителите пращат на Microsoft.

Само с натискането на Win+F Windows 10 ще направи скрийншот, ще стартира Feedback Hub и ще прикрепи новото изображение към нов бъг репорт.

В билд 14367 идва и новият инструмент на Microsoft за чиста инсталация на Windows 10 – Refresh Windows Tool, с помощта на който инсайдърите ще могат да инсталират Windows 10 начисто. С него ще могат да бъдат запазени личните файлове, но всичко друго като настройки и приложения ще бъде изтрито.

Допълнително идва подобрена поддръжка при ръкописно писане и от Microsoft са добавили 23 нови езика.

„Включените езици са Малайски, Индонезийски и поддържаните да пръв път от нас африкански езици суахили, зулу и кхоса. Тези езици могат да бъдат инсталирани от настройките за език и да бъдат използвани при ръкопис“, казват от Microsoft.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Новата функция за Windows 10 Focus Assist предизвиква проблем с много бавен Alt+Tab. Ето как да го оправите
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments