Microsoft ще пусне две версии на Windows 10 следващата година

0
24
Microsoft ще пусне две версии на Windows 10 следващата година


От Редмънд заявиха, че няма да има нови функции в Windows 10 до края на 2016-та година.

Майкрософт обявиха какви нови екстри да очакват IT професионалистите в Windows 10 Anniversary Update, но не дават повече информация за това какво да очакват потребителите в двата ъпдейта за Windows 10 през следващата година.

В winbeta, обаче се съобщава, че ъпдейт за Windows 10 с името Redstone2 е бил планиран за тази година, но е бил отложен за пролетта на 2017-та година. В него има функции, които не са се появили в Anniversary Update.

В своя блог от Майкрософт признават, че преминаването на бизнеса и компаниите към Windows 10 е забавено и въз основа на това е решено, че Anniversary Update ще е последен за тази година, като повече ъпдейти не се предвиждат, което е промяна в цялостното поводение. Преди приемането на модела на Windows като услуга с Windows 8 и Windows 10, октомври беше месецът, когато се пускаха нови издания на Windows от Майкрософт.

В предишните години излизанията на новите версии на Windows бяха организирани така, че да се появят около Деня на благодарността и Коледа, когато е най-силния период за търговците на компютри и компютърни компоненти.

Сегашното забавяне на ъпдейтите евентуално ще помогне за приемането на Anniversary Update от повече потребители, които няма да очакват нищо ново в скоро време и няма да намират оправдание за да инсталират Windows 10.

Забавянето може да се отрази благотворно и на самите Майкрософт в тяхната задача да предложат Windows 10 във възможно по-голямата част на корпоративния бизнес, където датите са с големи забавяния, понякога от две години.

Прочетете още:  Излезе Mesa 17.1.1
0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments