Microsoft внасят нови рестрикции в OneDrive

0
33
Кой лъже в сагата OneDrive: Майкрософт или потребителите?


Тези дни OneDrive мина през значителни промени, които внесоха от Microsoft, след като свободното пространство беше намалено от 15 на 5GB. Сега тихичко идват и други промени.

От [url=http://www.deskmodder.de/blog/2016/06/2 … ch-weiter/“ rel=“nofollow]Deskmodder[/url] съобщават, че от Microsoft тихомълком са внесли нови промени, които ограничават трафика и потребителите могат да получат съобщение при прехвърляне на файлове, че са надхвърлили лимита.

Към момента все още не е ясно точно колко е ограничението, но от немския сайт твърдят, че потребители, които са го достигнали получават съобщение, че са достигнали лимита и биват подканяни да споделят с по-малко хора и по-малки файлове.

От Microsoft, разбира се, дават и втора опция, която предлага закупуването на лиценз за Office 365, което ще гарантира неограничено споделяне на файлове.

С новите правила за изболзване на OneDrive, намаленото пространство и лимита, от Microsoft си вкарват автогол и правят услуга на другите облачни решения като Google Drive и Dropbox например. От Google трябва да благодарят на Редмънд за тяхната нова политика.

Все повече потребители използват Google Drive и го намират за по-привлекателна услуга и в голямата си част причината е, че от Microsoft постоянно сменят политиката си и то по начин, който удря директно начина на използване и споделянето на файлове от страна на потребителите.

Общото между двете услуги е, че те са дълбоко свързани с всичко, което се предлага и от двете компании. Например, ако потребител на OneDrive реши да премине към Google Drive, ще трябва да се раздели с интеграцията, която от Microsoft са осъществили с повечето си приложения и услуги. Същото важи и за Google Drive, но все пак те предлагат три пъти повече свободно пространство от 15GB.

Прочетете още:  Facebook не може да се самоконтролира. Идват закони, които ще направят това
0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments