Mozilla пусна Firefox Focus за Android, който ще пази вашите данни и ще се грижи за вашата сигурност

0
17
Наличен е Mozilla Firefox за Windows 10 on ARM


Mozilla пуснаха своя сигурен браузър Firefox Focus за Android. Той се грижи за сигурността на вашите данни и за това да не бъдете следени в Мрежата.

Блокирането на реклами е един от важните аспекти при запазване на конфиденциалност в интернет и от Mozilla знаят това.

Когато за пръв път пуснаха Firefox Focus за iOS, той дойде с вградено блокиране на реклами, което беше пуснато по подразбиране. Сега вече Firefox Focus е наличен и за Android и идва с още повече функции.

Firefox Focus за Android е много лесен за използване, с опростен интерфейс, а потребителите могат да получат информация за броя блокирани реклами, дава възможност за спиране на блокирането на реклами, а също така има и напомняне, че браузърът е включен, ако сте забравили да го изключите. Допълнително има блокиране на социалното проследяване и на проследяването за анализи.

Според продуктовия мениджър на Firefox Barbara Bermes новият браузър е по-бърз, като в същото време е намалено използването на трафик при сърфиране.

Това е още един голям анонс от Mozilla, след обявяването на multi-processing при последната версия на браузъра Mozilla Firefox 54.0.

От Google също готвят вградено блокиране на реклами при Google Chrome, но засега от Mozilla са едни гърди напред.

Firefox Focus можете да изтеглите от [url=https://app.adjust.com/b8s7qo?campaign= … us_android“ rel=“nofollow]Google Play[/url].

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Атаките на криптовируси са се увеличили с осем пъти
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments