Mozilla сменя логото на Firefox и пита потребителите за мнение

0
129
Mozilla сменя логото на Firefox и пита потребителите за мнение

Потребителите на Mozilla Firefox, а и не само те, винаги са свързвали този интернет браузър с неговото лого, което е под формата на огнена лисица, извита около земното кълбо. От Mozilla обаче са решили да променят това и сега те предлагат на потребителите различни по дизайн концепции и ги канят да споделят своето мнение и коментари.

От фондацията се интересуват дали потребителите намират новите предложения за уместни, дали продължават да ги свързват с Firefox, дали отразяват повратността, надежността и бързината на браузъра. Според изявлението авторите на новия дизайн са се постарали да отразят във всяка една икона отличимост на конкретния продукт, но в същото време запазвайки концептуалните особености на главната икона на бранда чрез цветови и графични препратки.

Mozilla сменя логото на Firefox и пита потребителите за мнение 5
Mozilla сменя логото на Firefox и пита потребителите за мнение 6

От Mozilla обясняват, че към момента целият проект е в доста начален стадий и тепърва трябва да премине през различни етапи, които ще отнемат няколко месеца. От фондацията ще вземат предвид мненията на потребителите и самите икони ще бъдат преработвани и доизгладени още много пъти преди да достигнат финалния си вид, като някои може да се променят изцяло.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт ускоряват разработката на Windows 10 April 2020 Update