Най-голяма в света microSD карта от 512GB излиза в продажба през февруари

0
45

Едва миналата година през септември от SanDisk обявиха своята най-голяма по размер в света microSD карта, която беше с капацитет от 400GB и ето, че сега, в началото на 2018-та година, от Integral Memory представят нова, още по-голяма, с размер от 512GB.

512GB microSDXC V10 UHS-I U1 картата ще може да се използва при всякакви мобилни устройства, дронове, камери, DSLR устройства и пр.,като ще увеличи драстично способностите за складиране на информация.

Нуждите на потребителите от пространство стават все по-големи с настъпването на все по-прецизните камери и записването на видео с високо качество и резолюция заема повече пространство откогато и да било. Потребителите, които играят на игри, заемащи много пространство, също могат да се възползват от новото предложение на Integral Memory.

Скоростите на трансфер, които предлага новата 512GB карта на компанията, са в порядъка на 80MB/s, което ще осигури бързо прехвърляне на файлове и безпроблемензапис на 4K видео. Официално се очаква картата да се появи на пазара февруари месец тази година. Цената засега не е известна.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Отново проблеми с Windows 10 при кумулативен ъпдейт