Най-новият билд на Windows 10 Mobile не носи нищо ново

0
46
Майкрософт най-сетне признаха


В новия билд на Windows 10 Mobile има само три поправки и два познати проблема, което не са отстранени.

Майкрософт публикуваха още един Windows 10 Fall Creators Update в preview стадий за десктоп, но заедно с него компанията реши да пусне и билд за Windows 10 Mobile.

Тенденцията при Майкрософт да неглижират собствената си мобилна платформа продължава да е актуална и това ясно личи от поредния ъпдейт Windows 10 Mobile build 15215.

Мобилната платформа не получава Windows 10 Redstone 3 ъпдейт, както това се случва при десктоп, а само малък ъпдейт, с поправка на някои бъгове.

Windows 10 Mobile build 15215 идва само с три поправки на бъгове, както и два познати проблема, които не са отстранени. С този или без този ъпдейт, трудно ще направите разлика.

Поправени са проблеми при аудиото при обажданията, както са подобрени и представянето и енергоефективността на някои приложения като Fitbit. Поправен е проблем при синхронизацията на някои нотификации с десктопа и са премахнати cross-device настройките при Cortana.

Двата проблема, които са известни на Майкрософт, но не са отстранени, едва ли ще засегнат много потребители, като единият е неправилно показване на датата на WeChat, а също така и възможен краш на приложението.

Това е всичко, което получавате с Windows 10 Mobile build 15215 и по всичко личи, че нещата отиват към своя логичен край.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе KDE Plasma 5.17 Beta с много подобрения. Вижте какви