Най-тънкият в света флагман OnePlus 5 идва следващия месец

0
24
Най-тънкият в света флагман OnePlus 5 идва следващия месец


Изпълнителният директор на компанията използва китайския микроблог Weibo, за да сподели някои детайли относно OnePlus 5.

Изпълнителният директор на OnePlus Pete Lau използва Weibo, за да даде още информация относно новия модел смартфон на компанията. Той съобщава, че телефонът OnePlus 5 ще е най-тънкият флагман в света, като нищо друго няма да е пожертвано заради това.

Lau обяснява и че е подобрена тъч латенцията, като са използвана специална високоскоростна камера, за да изследват проблема, който потребителите изпитваха при OnePlus 3 и 3T.

Преди седмица в официалния форум на OnePlus от компанията потвърдиха, че новият им флагман ще използва Snapdragon 835 процесор, който „поставя основите на безпроблемно, мощно и ефикасно представяне“, след което тази информация беше потвърдена и в Twitter.

#OnePlus5 is coming soon and we couldn’t be more excited that it’s powered by #Snapdragon 835. ✋ https://t.co/Q4srf6LrqC pic.twitter.com/DP41b2jtcq
— Qualcomm (@Qualcomm) May 24, 2017

Към момента данните сочат, че OnePlus 5 ще бъде предлаган с 5.5-инчов дисплей, който ще предлага поне 1080p, 8GB RAM, пространство от 64GB или 128GB.

Батерията ще е 3400mAh и предвид това, че Snapdragon 835 поддържа бързо зареждане, се предполага, че и батерията на OnePlus 5 също ще поддържа тази функция.

Задната камера ще бъде 16MP с две лещи и ще предоставя по-добро качество при ниски нива на осветление. Камерата ще има и различни режими като Portrait и Blur и може да е с телефото лещи, подобно на Xiaomi Mi6 и iPhone7.

Цветовете, в които се очаква да бъде предлагат OnePlus 5 са сиво, златно и черно, както това беше при OnePlus 3T.

Прочетете още:  Майкрософт смятат да пуснат убиец на iPad
0/5 (0 Reviews)