Не харесвате нещо в Windows 10? Сега е моментът да го заявите

0
71


Feedback Hub вече е отворен за всички потребители на Windows 10 и те могат да споделят своите впечатления, изисквания и недоволство.

Feedback Hub представлява приложение, чрез което потребителите могат да „изкажат мнение за Windows и приложенията, споделяйки впечатления и проблеми“.

До последния уийкенд приложението беше достъпно само за потребителите в Insider програмата, които очевидно са хард-кор фенове на Windows и на тях биват спускани различни preview билдове, които те да тестват, изказвайки впечатления, проблеми и недостатъци, каквито и да са те, но сега вече то е достъпно за всички.

Приложението остава достъпно за инсайдърите, но вече не е само за тях, а за всички потребители на Windows 10. Всички те вече ще могат да използват същия канал, който беше използван от инсайдърите дълго време.

Официалната статистика на Microsoft е, че Windows 10 е инсталиран вече на над 300 милиона устроства по целия свят, а участниците в Insider програмата са над 5 милиона.

Това означава, че сега по-голямата част от потребителите поемат щафетата и вече могат със силата на мнозинството да променят нещата в своя полза, ако имат някакви оплаквания, проблеми или просто нещо не им харесва. Много потребители например не харесват новото старт меню при Windows 10, и сега получават възможност да променят ситуацията коренно.

Имаме подозренията, че в голямата си част обикновените потребители ще имат мнения, които изцяло ще се различават от тези на инсайдърите. Остава да видим какво ще се случи и дали ще има съществени промени.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Debian може да върви на няколко мобилни устройства