Не си купувайте Microsoft Office 2019, казват от Майкрософт

0
57
Не си купувайте Microsoft Office 2019

Майкрософт редовно изкарват рекламни клипове, с които се закачат или направо обвиняват конкуренцията с това, че не са по-добри от тях, както помним и от излязлата поредица клипове колко по-добър е интернет браузърът Edge спрямо останалите.

И докато целта на всички подобни клипове е да покаже превъзходството на продуктите на Майкрософт над всички други, то последната поредица от клипове изглежда, че подкопава не друго, а именно продукт на… Майкрософт. В новите клипове се сравняват офис пакетите Microsoft Office 2019 и Office 365, от които можем да видим, че всъщност от Майкрософт ни казват да не си купуваме Office 2019.

От клиповете личи, че няма никакъв смисъл от закупуването на Office 2019 и че Office 365 е много по-добър, предлагайки много повече полезни функции. Причината за това е, че Office 365 се предлага като услуга и се подобрява постоянно, а Microsoft Office 2019 си остава такъв, какъвто сте го закупили.

Всъщност главната разлика между двата продукта на компанията от Редмънд е в това, че за Microsoft Office 2019 потребителите плащат еднократно, докато Office 365 се използва с абонаментен план, което ви дава достъп до множество други приложения, а също така и постоянни подобрения.

От клиповете ясно личи, че по-умният подход е да закупите абонаментен план за Office 365 вместо да си платите за Microsoft Office 2019. И дали това е умишлено или не няма как да знаем, но е твърде вероятно, имайки предвид факта, че Office 365 е един от главните продукти, от които компанията печели. Печалбите от този продукт са нараснали с 34% и се използва от над 33 милиона потребители.

Прочетете още:  LeakerLocker малуерът за Android заплашва потребителите, че ще изложи данните им на показ

0/5 (0 Reviews)