Nokia и Zeiss възстановяват партньорството си и ще предоставят висококачествени камери при Android телефоните

0
33
Nokia и Zeiss възстановяват партньорството си и ще предоставят висококачествени камери при Android телефоните


Nokia и Zeiss възстановяват взаимоотношенията си и ще предоставят висококачествени камери при Android телефоните. Първите камери с оптика на Zeiss най-вероятно ще дойдат при Nokia 9.

Независимата финландска компания HMD GLOBAL, която притежава лиценза за производството на телефоните Nokia, съобщи, че възстановява взаимоотношенията си с производителя на лещи Zeiss.

Изпълнителният директор на HMD Global Arto Nummela казва в анонса, че сътрудничеството със Zeiss е важна част от намерението на компанията да предостави най-добро преживяване на своите клиенти.

„Нашите фенове искат нещо повече от добра камера на смартфона си. Те искат пълно изживяване, което не само поставя стандарти, но ги и подобрява. Нашите фенове го очакват и ние им го предоставяме заедно със Zeiss,“ допълва той.

„Сътрудничеството на HMD Global със Zeiss за Nokia смартфоните отново ще подобри преживяването на потребителите, базирано на отлични постижения и иновации“, добавя членът на Изпълнителния борд на Zeiss Group Matthias Metz.

От HMD GLOBAL са на мнение, че появяването на новите продукти ще са скоро и това ще се случи още с Nokia 9, който ще е първият Android смартфон на компанията, който ще дойде с оптика на Carl Zeiss.

Nokia 9 ще бъде флагман с най-добри характеристики, като се очаква той да е с процесор Snapdragon 835, 6 или 8GB RAM, 5.3-инчов QHD OLED дисплей, 3 800mAh батерия, вграден скенер за отпечатъци на пръсти, както и скенер за ирис.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Linux суперкомпютърът Spaceborne заработи в космоса