Нов бъг в Windows 10 April 2018 Update премахва цветовете, но всъщност се харесва на потребителите

0
31
Windows 10 bugs

Ако следите новините от света на Майкрософт вече сигурно знаете, че Windows 10 April 2018 Update, който беше широко рекламиран всъщност се оказва доста проблемен, предизвикващ множество проблеми от всякакво естество, които поставят потребителите в неочаквани ситуации, които са доста неприятни. Изглежда обаче не всички бъгове предизвикват проблеми и всъщност може да се харесат на потребителите.

Потребител от reddit съобщава, че е получил бъг, при който цветовете на бутоните в Action Center са изчезнали и заедно с таск бара стават прозрачни, което се оказва, че се харесва както на потребителя, пуснал темата, така и на участниците, които питат как да направят така, че и те да получат този бъг, защото според тях така елементите изглеждат много добре.

Нов бъг в Windows 10 April 2018 Update премахва цветовете, но всъщност се харесва на потребителите 3

Разбира се, въпросът за добрия изглед е субективен, но според повечето потребители този бъг прави така, че интерфейсът да изглежда по-модерен, отколкото е решението по подразбиране, предоставено от Майкрософт. Някои от участниците в темата дори искат този бъг да стане функция и да може да се избира като опция.

За съжаление на потребителите ефектът с прозрачността ту се появява, ту изчезва и засега те не могат да разберат как да задържат желания изглед. Самият бъг изглежда, че се предизвиква от графичния драйвър и е твърде възможно той да бъде поправен при следващия Patch Tuesday, който се очаква на 12 юни.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Apple пуска новите модели на iPhone на 12-и септември
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments