Нов билд на Windows 10 може да излезе днес или утре

0
41


Очаква се Майкрософт да пуснат нов билд за Windows 10 за потребителите от Insider програмата по някое време през тази седмица.

Dona Sarkar, директор на Insider програмата, Windows 10.

Това означава, че новият билд ще се появи съвсем скоро, най-вероятно днес или утре, отчитайки факта, че Майкрософт обикновено не пускат нови билдове в петък и през почивните дни, въпреки че и това се е случвало няколко пъти.

Засега няма никаква информация какви ще са промените в този билд, но най-вероятно ще бъде спуснат първо за потребителите в Insider програмата от бързия кръг. Идващия билд ще бъде от клона на Windows 10 Redstone 2, като най-вероятно ще е насочен както към десктопите, така и към мобилните устройства.

Очакваше се Майкрософт да пуснат нов билд през миналата седмица, но някои вътрешни профилактики и ъпгрейди на системите за спускане на билдове забавиха идването на новия билд. Информация за точните дати не се дава никога, защото в последния момент може да излезе някакъв проблем или бъг и билдът да бъде задържан.

Засега остава само да чакаме и с малко повече късмет може да видим новия билд по-късно през деня или утре, ако всичко върви по план и няма сериозни проблеми в новото издание.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе Fedora 31