Нов Windows 10 Creators Update билд идва най-вероятно в петък

0
39
Windows 10


Директорът на Insider програмата Dona Sarkar днес потвърди, че тази седмица ще има нов Windows 10 Creators Update билд, след като очакваният днес не беше предоставен на потребителите в програмата.

От Майкрософт са близо до момента, когато ще спуснат нов Windows 10 Creators Update билд и Larry Hryb потвърждава, че скоро той ще бъде даден на потребителите в Insider програмата.

В Twitter Hryb обяснява, че е е говорил с Dona Sarkar и е разбрал, че новият Windows 10 Creators Update билд ще бъде наличен по-късно тази седмица.

Update: Spoke to @donasarkar & found out the Win 10 Creators Update will be rolling out to #WindowsInsiders later this week. Not tomorrow
— ? Larry Hryb ?️ (@majornelson) January 25, 2017

Това най-вероятно ще се случи в петък. От компанията не спускат билдове за Insider програмата през почивните дни на седмицата, защото има много работа преди пускането, а и след нея, и почивните дни не са най-подходящото време за това.

Софтуерните инженери ще трябва да работят по време на почивните дни, за да събират мненията на потребителите, които участват в Insider програмата и затова тази практика не е предпочитана.

В миналото от Майкрософт избягваха да пускат нови билдове в понеделник или петък, но след това промениха този принцип и в някои случаи спускаха и билдове в петък към инсайдърите.

Забавянето е твърде възможно да е заради усилената работа по различни подобрения и поправки на бъгове, като скоро от Майкрософт трябва да приключат с новите функции в Creators Update и след това да се фокусират само върху поправянето на бъгове и това ще продължи до излизането на финалната версия през април тази година.

Прочетете още:  Microsoft пускат Xbox One с 2TB хард диск

Засега не е ясно с какъв номер ще бъде новият Windows 10 Creators Update билд.

0/5 (0 Reviews)