Нова изтекла снимка показва версия на Office за Windows Store

0
28
Windows 10 Cloud Restore


Нов изтекъл скрийншот на старт менюто от Windows Redstone 3 показва версия на офис пакета на Майкрософт Office, който ще се предлага в Windows Store.

От Майкрософт продължават усилена работа по Project Centennial за портването на Win32 приложения за Windows Store, като компанията ще направи наличен дори и офис пакета Office.

Най-вероятно това ще се случи с идването на следващия голям ъпдейт Redstone 3 през есента, чието работно име за момента е Second Update.

Нов скрийншот от Windows 10 Redstone 3, който изтече днес от [url=https://mspoweruser.com/store-links-to- … edstone-3/“ target=“_blank“ rel=“nofollow]MSPU[/url] показва, че работата по проекта напредва с усилени темпове и наистина е твърде вероятно Office да се появи в Windows Store още през есента.

Скрийншотът е от Windows Cloud Redstone 3 и показва приложенията на Office пиннати към старт менюто. Предвид това, че версията е доста ранна, шорткътите за момента не работят, но в бъдещите обновления от Майкрософт ще поправят това.

Нова изтекла снимка показва версия на Office за Windows Store 3

Windows 10 Cloud е сравнително ново начинание на Майкрософт отпреди около два месеца, и представлява версия на операционната система, която е заключена само към приложения от Windows Store. Счита се за наследник на неуспешния Windows RT, който излезе през 2012-та година с таблета Surface RT.

Целта на Windows 10 Cloud е Майкрософт да може да се конкурира с Chrome OS и Chromebook, а също така да даде основателна причина на разработчиците да предоставят Win32 софтуер в Windows Store чрез Project Centennial.

Поради тази причина от Майкрософт се стремят и да предоставят офис пакета Office, като по този начин разработчиците ще могат по-добре да преценят предимствата на портването на приложения към Windows Store и да извлекат полза от евентуалното нарастване на потребителите.

Прочетете още:  Google най-накрая дава възможност за автоматично изтриване на данните, събрани за вас

Ще е интересно да се види колко хора биха си закупили Windows 10 Cloud особено като се има предвид неуспеха на Windows RT.

Тук може да помогне и фактът, че въпреки че Майкрософт са имплементирали ограничение за приложения от Windows Store, още преди да излезе тази версия на операционнат система, забраната беше пробита и позволява на потребителите да инсталират нормална версия на Windows 10, което им позволява да инсталират всякакви приложения.

0/5 (0 Reviews)