Нова реклама на Windows 10 Mobile супер телефона на Майкрософт (видео)

0
43
Нова реклама на Windows 10 Mobile супер телефона на Майкрософт (видео)


Появи се нова реклама на супер телефона на Майкрософт, която го представя като изключително съблазнителен модел.

И докато брандът Lumia е към своя край, от Майкрософт насочват усилията си към HP Elite X3, за който преди време също бяха пуснати рекламни клипове.

Определено този модел привлече вниманието на потребителите и това отчасти е поради факта, че бива рекламиран при всеки удобен случай, но и защото той наистина притежава много добри характеристики, които са особено привлекателни за любителите на мобилни телефони.

В рекламните клипове, които сме поместили по-долу, се подчертават някои от най-забележителните характеристики на HP Elite X3, както и се набляга на факта, че може да бъде използван като портативен компютър чрез Continuum, нещо което от Canonical постигнаха още в началото на тази година при таблета с Linux Ubuntu, посредством технологията Convergence.

HP Elite X3 влиза в продажба с 5.96-инчов AMOLED дисплей, процесор Snapdragon 820, 16-мегапикселова задна камера, 8-мегапикселова предна камера за видео разговори и селфита, 64GB вътрешно пространство и 4GB оперативна паме и батерия от 4150 mAh

Има още сензор за пръстови отпечатъци и някои бизнес решения като достъп до услугите на HP. Също както при Lumia моделите 950 и 950 XL, тук също има поддръжка за Windows Hello, благодарение на функцията за разпознаване на ирис.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт дава безплатен ъпгрейд от Windows 10 S към Windows 10 Home