Новият гейм монитор на Asus предоставя изумителна честота на опресняване

0
27
Новият гейм монитор на Asus предоставя изумителна честота на опресняване


Новият монитор на Asus, който е насочен към геймърите, предоставя опреснителна честота от 240Hz, изключително ниско време за реакция от 1 милисекунда, както и някои светлинни ефекти.

Asus пуснаха нов монитор от ROG серията, който носи със себе си забележителни технологии.

Всички те се стремят само към едно, а именно към по-плавен и гладък геймплей, осигурени от високата честота на опресняване, време за реакция и G-Sync технологията на Nvidia.

Новият монитор Asus ROG Swift PG258Q е 24.5-инчов Full HD (1920 x 1080) и предоставя опреснителна честота от 240Hz, което е най-високата стойност, които технологиите към днешна дата позволяват.

Когато към тази висока опреснителна честота се добави и G-Sync технологията на Nvidia, това е гаранция за намалени до максимум накъсвания и засичания на картината, разбира се, ако вашият компютър има нужния капацитет.

Asus ROG Swift PG258Q разполага и с технологията Ultra Low Motion Blur, която ще предпазва вашия гейминг от замазване.

С всички тези технологии на едно място новият монитор на Asus ще удовлетвори напълно професионалните геймъри и любителите на бързи шутъри или електронни спортове.

Новият гейм монитор на Asus предоставя изумителна честота на опресняване 3

В същото време обаче от Asus са се погрижили и за красивия външен вид и предоставят някои светлинни ефекти. Новата функция Light Signature проектира изображение на повърхността отдолу (най-често бюро), както се вижда на изображението.

С монитора идват две изображения с логото на ROG, които могат да се използват с функцията Light Signature, както и три празни, които потребителите могат да използват за проектирането на всякакви изображения.

Технологията на Asus GameVisual също е тук в шест режима, за да може да отговори на всички игрови жанрове, а също така и за гледане на филми. Режимите, които се предоставят на потребителя са RTS/RPG, scenery, sRGB, FPS, racing games и sRGB.

Прочетете още:  Китай започва да ограничава децата от играенето на игри. Позволяват се 90 минути на ден

ROG Swift PG258Q има и бърз клавиш GamePlus, който предоставя различни функции в самите игри. Такива като таймер до следващия respawn или пък мерник за игрите и пр.

Засега цената за новия монитор не е съобщена и предстои да бъде оповестена. Очаква се ROG Swift PG258Q да излезе в продажба края февруари месец тази година.

0/5 (0 Reviews)