Новият Windows 10 Redstone 2 тестови билд 14942 носи някои подобрения и нови функции

0
31
Новият Windows 10 Redstone 2 тестови билд 14942 носи някои подобрения и нови функции


Новият Windows 10 Redstone 2 тестови билд 14942 добавя някои подобрения и нови функции, но все още липсват големи промени.

Излезлите до момента Redstone тестови билдове не включват в себе си някакви големи промени или функции. Най-новият тестови билд, който беше спуснат за участниците в Insider програмата, следва същата линия и в него има само няколко малки промени.

Майкрософт спуснаха новия [url=https://blogs.windows.com/windowsexperi … 42-for-pc/“ target=“_blank]Build 14942[/url] за Insider потребителите от бързия кръг, а ето ги и някои от по-важните неща, които носи със себе си:

Добавена възможност да се скрива списъкът с приложения в старт менюто.
Подобрена навигация във вграденото приложение Photos, както и наличността на Photos приложението за Xbox One.
Подобрения при разпознаването на жестове и кликове при precision тъчпадите.
Вече премахнатите приложения няма да бъдат инсталирани наново с идването на нов билд, както от Майкрософт бяха обещали преди около месец.
Нова икона за Windows Update.
Увеличаване на времето, в което Active Hours може да действа. Това са часовете, когато операционната система не може да се рестартира, поради наличието на ъпдейти.
Различни ъпдейти за браузъра Edge, както и добавена поддръжка за H.264/AVC по подразбиране при RTC.
Service hosts сега вече са разделени на отделни процеси на компютри, които имат повече от 3.5GB RAM, за по-голяма стабилност и сигурност.

Новият Windows 10 Redstone 2 тестови билд 14942 носи някои подобрения и нови функции 3

Както е нормално при тестовите билдове, има и редица други подобрения и поправки като например при Narrator, нотификации на приложенията и при персонализацията. Както обикновено има и проблеми, за които се знае, така че потребителите, които възнамеряват да инсталират новия тестови билд 14942, е хубаво първо да прегледат списъка.

Прочетете още:  Сноудън използва свободен софтуер, защото се страхува от backdoor в Windows приложенията

Очаква се Windows 10 Redstone 2 да излезе някъде през пролетта на следващата 2017-та година. От Майкрософт допълнително ще разкрият различни подробности за него на 26-ти октомври, на организирания от компанията Fall hardware event.

И докато сме на темата за ъпдейтите при Windows 10, ако не сте потребител, който участва в Insider програмата и имате проблеми с инсталирането на последния кумулативен ъпдейт, Майкрософт пуснаха все още има потребители, при които въпреки това проблемът не е разрешен.

0/5 (0 Reviews)