Новият Windows супер телефон вече е наличен в магазините на Майкрософт (видео)

0
68
Нова реклама на Windows 10 Mobile супер телефона на Майкрософт (видео)


От днес новият Windows супер телефон вече е наличен в магазините на Майкрософт. Тук ще ви предложим неговите характеристики, както и официалното видео.

Към днешна дата все по-малко хора вярват, че Windows има някакво бъдеще на мобилния пазар, особено след като самият главен изпълнителен директор на Майкрософт Сатя Надела призна, че са се издънили при телефоните, а и с оглед на ниския пазарен дял, който е нищожен.

Въпреки това от Майкрософт продължават с опитите и флагманът HP Elite X3, който често бива окачествяван като Windows 10 супер телефон, вече е наличен в магазините на Майкрософт. Клиентите в САЩ вече могат да го закупят, заедно с широка гама от аксесоари. В САЩ HP Elite X3 се продава на цена от $799.

От Майкрософт пуснаха и специално видео за случая, където биват разяснявани най-различни функции и преимущества на новия модел.

„HP Elite X3 притежава брилянтен дисплей, с много добро качество и контраст, който е идеален за създаване на имейли и гледане на видео. Аудиото е зашеметяващо, благодарение на вградения B&O Play“, казва компанията в блога си.

За момента HP Elite X3 е Windows 10 телефонът с най-мощен софтуер и идва с 5.96-инчов AMOLED дисплей, процесорът е четириядреният Snapdragon 820, с честота от 2.15 GHz. Устройството разполага с 4GB оперативна памет (RAM), 64GB вградена памет, която може да се увеличи благодарение на поддръжката за microSD карти.

Задната камера е 16 мегапиксела, а предната е 8 мегапиксела, като предната камера може да се използва за видео разговори и селфита. Телефонът използва USB-C интерфейс за свързаност, а батерията е с капацитет от 4150 mAh.

Прочетете още:  Нов Linux телефон е напът

Заслужава си да се спомене поддръжката за Windows Hello, която е налична благодарение на системата за разпознаване на ирис, но въпреки това е наличен и скенер за пръстови отпечатъци. Предлага се поддръжка за Continuum и достъп до различни услуги на компанията производител HP.

Вижте повече за HP Elite X3 в новото видео, което публикуваха от Майкрософт:

0/5 (0 Reviews)