Няколко клипа показват супер телефон с Windows 10

0
29
Няколко клипа показват супер телефон с Windows 10


HP са една от компаниите, които продължават да наливат пари в Windows 10 Mobile и едно от първите техни устройства, които ще излязат на пазара, е EliteX3.

Често окачествяван като „супер телефон“ Elite X3 е наистина едно от най-мощните устройства с Windows 10 Mobile, който надминава дори и флагмана на Редмънд Lumia 950 XL.

От HP и Microsoft не искат да изпуснат шанса за реклама на телефона преди неговото появяване. Според запознати източници това ще стане по-късно тази година, след излизането на Anniversary Update. От HP представиха телефона по-рано тази година на MWC, но не дадоха никаква информация за това кога ще излезе.

Първият, който започна да хвали устройството беше Terry Myerson, изпълнителен вице президент на Windows and Devices Group, като постна нови видео клипове. Това направиха и други висши членове на Microsoft, в опит да покажат колко мощен е всъщност този телефон.

Вицепрезидентът на Commercial Mobility & Software division при HP, Michael Park, Dion Weisler, главен изпълнителен директор на HP и главният изпълнителен директор на Qualcomm Incorporated Steve Molenkopf, очертаха основните възможности на Elite X3 в тези видео клипове и те си струва да се видят, ако сте фен на Windows 10 Mobile.

Изглежда, че Elite X3 ще бъде повече фаблет, отколкото нормален мобилен телефон, със своя 5.96 инчов дисплей. Процесорът му ще бъде Qualcomm Snapdragon 820, а оперативната памет 4GB RAM. Телефонът ще има 64GB вградена памет и ще поддържа MicroSD карти. Windows Hello и Continuum също ще бъдат поддържани.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Фалшиви карти за коронавируса заразяват Windows