Официално беше анонсиран смартфонът HTC 10 (видео)

0
30
Официално беше анонсиран смартфонът HTC 10 (видео)


От HTC най-сетне официално анонсираха своя флагман HTC 10.

Флагманът идва с Android 6.0 Marshmallow, а процесорът е 64 битов Snapdragon 820, както беше известно от по-ранните анонси. Камерата е 12 UltraPixel, с 1.55 микрона пиксел, както и f/1.8 aperture, оптичен стабилизатор на изображението и лазерен автофокус.

Цялото тяло на новото устройство е метално като тежи 161 грама, а размерите му са съответно 145.9 x 71.9 x 9 милиметра. Това тегло е малко повече, отколкото при Samsung Galaxy S7, който тежи 152 грама.

Дисплеят е 5.2 инча, капацитивен, и поддържа Quad HD (2560 x 1440 хиксела) резолюция. Телефонът също така има USB порт от тип C, който поддържа висока скорост на трансфер и говорители BoomSound, които поддържат аудио с висока резолюция.

Официално беше анонсиран смартфонът HTC 10 (видео) 4

В бутона home е скрит скенер за пръстови отпечатъци, а втората камера е 5 мегапиксела и също поддържа оптичен стабилизатор на изображенията, 1.34 микрона пиксел, f/1.8 aperture.

Графичният чип е Ardeno 530, а оперативната памет (RAM) е с обем 4GB. HTC10 идва с два варианта на вградена памет от 32 и 64GB, която може да бъде разширена до 200GB впоследствие чрез microSD карта.

Интересна особеност е предоставянето на специалния потребителски интерфейс разработен от HTC Sense 8.0 UI, който дава пълен контрол над устройството от страна на потребителя благодарение на Freestyle home страницата, която премахва грида по подразбиране.

Спорет HTC телефонът вече може да бъде поръчан предварително на официалния им сайт htc.com, а цената е 700$. Официалните продажби се очакват да започнат през май месец.

За съжаление не се оправдаха слуховете, че днес от HTC ще анонсират и второ устройство с името HTC Lifestyle. Възможно е от HTC да са го оставили като изненада за в бъдеще.

Прочетете още:  Yahoo вече не допуска потребители, които използват блокиране на реклами
0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments