OLED iPhone 8 най-накрая ще даде това, за което потребителите мечтаеха от години

0
20
OLED iPhone 8 най-накрая ще даде това


Едно от наистина големите желания на iPhone потребителите е по-дълъг живот на батерията. Най-сетне изглежда, че OLED iPhone 8 ще им го осигури.

От [url=https://9to5mac.com/2017/02/13/oled-iph … r-battery/“ target=“_blank]9to5Mac[/url] получаваме информация, че според анализатора от KGI Ming-Chi Kuo размерът на новия OLED iPhone 8 ще бъде същият като на iPhone 7.

Въпреки това обаче батерията ще бъде много по-голяма и мощна. Батерията в iPhone 7 е с капацитет от 1960 mAh, но според Kuo батерията при OLED iPhone 8 ще бъде с около 50% по-мощна, което надхвърля 2900 mAh.

Разбира се, част от това повишение ще бъде използвано от по-мощния процесор и от OLED дисплея, но повишение от 50% е повече от добре дошло за всички.

Както вече споменахме увеличаването на големината и капацитета на батерията няма да се отрази на големината на телефона, която ще се запази същата като при iPhone 7.

Това ще бъде постигнато със специална дънна платка, която ще позволи на Apple да разположи отделните компоненти с много по-високо ниво на наситеност, което ще осигури допълнително място за по-голямата батерия.

С новината за по-мощната батерия цената от над $1000 за новия OLED iPhone 8 вече придобива още повече смисъл, наравно с големия OLED 5.8-инчов дисплей, безжично зареждане и 3D Touch сензора.

Въпреки всички подобрения и технологии обаче, OLED iPhone 8 моделът ще бъде най-скъпият риск до момента, който ще поемат от Apple.

И все пак от компанията искат подобаващо да отбележат десетгодишнината на модела и се надяват на повече потребители, които са готови да платят повече. Много повече.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Най-добрата антивирусна защита за Windows 10 за юли 2018
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments