Omen Accelerator добавя видео карта, SSD и още, за лаптоп гейминг

0
92
Omen Accelerator добавя видео карта


HP Omen Accelerator представлява нещо като усилвател на възможностите на лаптопите, като дава възможност за гейминг на високо ниво за ентусиастите.

През последните няколко години производители като Razer и Alienware работеха върху налагането на идеята за така наречените GPU boxes, които да служат като ъпгрейд за лаптопите.

От Alienware имат свое собствено решение, което е съвместимо с техните модели, но в същото време компании като Intel, AMD и Razer обединиха усилията си за налагането на XConnect платформа.

Сега от HP разширяват нейното поле на действие и техният Omen Accelerator предлага не само увеличаване на възможностите на видеото, но и в други области като 2.5-инчов док за SSD, гигабитова лан карта, 4 USB порта и един USB-C, както и захранване от 500W.

Omen Accelerator добавя видео карта, SSD и още, за лаптоп гейминг 3

От HP заявяват, че докът ще поддържа видео карти, които черпят не повече от 300W мощност. Цената е $300, която може да ви се види висока, но тя всъщност е по-ниска от цената на досегашните решения.

Omen Accelerator официално може да работи с моделите HP Spectre 13, Spectre x360 13, Spectre x360 15, EliteBook x360 1030 G2, Envy 27 All-in-One и Envy Curved All-in-One. На теория обаче ще може да работи с всяка една сиснема, която има Thunderbolt 3, но това ще зависи от нивото на поддръжка на UEFI на системата.

Видео картите, които се поддържат от Omen Accelerator са минимум RX 580 за AMD и GTX 1060 или 1070 за Nvidia.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Излезе IOS 13.2 за iPhone. Подобряват се нощните снимки