OnePlus 5 получи нов ъпдейт OxygenOS 4.5.5. Ето какво ново

0
34
OnePlus 5 получи нов ъпдейт OxygenOS 4.5.5. Ето какво ново


Смартфонът OnePlus 5 стартира преди две седмици и оттогава вече получи четири ъпдейта, които адресират различни проблеми, като единият от тях беше много ранен.

Разработчиците продължават да подобряват софтуера и сега потребителите получават нов ъпдейт – OxygenOS 4.5.5.

Четвъртият и последен засега ъпдейт за OnePlus 5 беше пуснат днес и носи със себе си редица подобрения и поправки на проблеми.

Поправен е проблемът, при който сигналът на Wi-Fi постоянно биваше показван като слаб, а също така и повече приложения ще работят по-добре с IPv6 протокола.

Новият ъпдейт също така носи по-добро качество на разговорите, намален е интензитетът на вибрацията при входящо повикване, намалена е консумацията на батерията и е подобрена Wi-Fi свързаността.

Потребителите на OnePlus 5 ще получат ъпдейта OxygenOS 4.5.5 постепенно, но според съобщения на различни потребители можете да го получите по-рано, ако използвате VPN и зададете като локация Канада.

От OnePlus напомнят, че ако използвате Windows 10, ще трябва да спрете USB debugging, преди да приложите ъпдейта, за да може да бъде възстановена свързаността на устройството с компютъра ви.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Преди да ъпдейтнете до Windows 10 Mobile помислете пак
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments