Oppo Find X ще е първият смартфон с 10GB RAM

0
32
Oppo Find X ще е първият смартфон с 10GB RAM

Надпреварата за създаването на смартфон с 10GB RAM върви с пълна пара и компании като ASUS и Vivo вече разработват подобни устройства, но по всичко личи, че от Oppo имат възможността да бъдат първите, които ще бъдат в състояние да изкарат на пазара новото чудо на техниката.

От Ice Universe публикуваха в Twitter снимки на регистрирано при TENAA (китайският регулаторен орган), които показват новия смартфон на Oppo от серията Find X, който притежава огромното количество оперативна памет от 10GB. Към момента от Oppo предлагат текущия Find X модел с 8GB RAM и вградено пространство от 128GB или 256GB.

Телефони с 8GB RAM вече не са рядкост и подобен обем оперативна памет може да бъде видян при OnePlus 6, Samsung Galaxy Note 9 и вече споменатия Oppo Find X. Интерес момент обаче е за какво биха могли да бъдат използвани цели 10GB RAM, при положение че към днешна дата дори някои лаптопи и настолни компютри се продават с по-нисък обем.

Към момента няма информация кога Oppo Find X с 10GB RAM ще бъде наличен на пазара, но ако това се случи достатъчно бързо, то той има реалния шанс да бъде първия смартфон в света с подобно количество оперативна памет.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Най-добрата антивирусна защита за Windows 10 за юли 2018