Осъдиха Counter-Strike геймърка на 116 години затвор

0
226
Осъдиха Counter-Strike геймърка на 116 години затвор

Осъдиха професионална Counter-Strike геймърка на 116 години затвор за измама.

Бифшата професионална Counter-Strike геймърка Shayene „shAy“ Victorio, беше осъдена на 116 години затвор за измама. Освен невероятната присъда съдиите са присъдили и глоби. Присъдата Victorio получава за измамени клиенти на нейния онлайн магазин, съобщават от Universo Online.

Shayene „shAy“ Victorio стана известна с кариерата си на професионален Counter-Strike: Global Offensive геймър. След това тя напусна света на гейминга и се отдаде на поприщено на инфлуенсър в социалните мрежи, събирайки десетки хиляди последователи.

Осъдиха Counter-Strike геймърка на 116 години затвор

Също така Victorio е имала собствен магазин през периода 2013-2017-а година. Именно от този магазин идват и нейните проблеми, защото тя не е доставила закупените стоки на над 100 свои клиенти, като след като не са получили закупените от тях артикули, не са получили и парите си обратно.

Осъдиха Counter-Strike геймърка на 116 години затворИнтересен е фактът, че бразилското законодателство има 30 години лимит за едно престъпно деяние, но въпреки това Victorio получава тази изключително дълга присъда от 116 години. В своя защита красивата геймърка казва, че за недоставените стоки и неизплатените към клиентите суми са виновни нейните бизнес партньори и бившият ѝ съпруг.

Тя и нейният адвокат обжалват присъдата, като адвокатът ѝ определя присъдата от 116 години като нехуманна.

Ще обжалваме тази присъда, която считаме за нехуманна, очаквайки ново решение, което да се позовава на принципа на невинността“, казва адвокатът на Victorio.

Shayene „shAy“ Victorio обявява в социалните мрежи, че все още не е арестувана, защото в момента тече обжалването на присъдата, но ако то бъде отвхърлено от съда, тя ще бъде арестувана да излежи дългата си присъда в затвора, от който едва ли ще излезе жива.

5/5 (1 Review)
Прочетете още:  Facebook може да стане платен
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments