Още един случай на разлепен iPhone 8 Plus

0
55
Apple iPhone


Появи се нова информация за още един iPhone 8 Plus, който пристига при собственика си с раздута батерия и разлепен преден панел.

Този път инцидентът се е случил в Китай, както и при други такива подобни случаи.

Разликата тук обаче е, че собственикът на този iPhone 8 Plus не го е зареждал, а просто е отворил кутията, за да види, че току-що закупеният му телефон е в това състояние.

Дисплеят е изскочил навън точно при батерията, която се е раздула, и се виждат другите части на телефона. След като е видял дефекта, собственикът му веднага го е върнал, без да прави опити да го използва.

Засега не се съобщава за експлодирали батерии при iPhone 8 Plus, както при Samsung Galaxy Note 7, но трябва да се има предвид, че производителят на батериите при Plus модела е ATL – същият производител, който произведе батериите за Samsung Galaxy Note 7 и които станаха печално известни с това, че експлодират.

Разлепването на предния панел се забелязва само при iPhone 8 Plus, което очевидно води до заключението, че проблемът е в батерията, произведена от ATL.

За момента не е ясно точно колко е разпространен проблемът, защото от Apple запазват пълно мълчание по въпроса, но ако тези случаи продължат, е повече от ясно, че не могат да запазят своето мълчание и ще трябва да изнесат някаква приемлива информация пред медиите.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Довиждане на ъпдейтите във вторник. Майкрософт ще пуска само по един месечен ъпдейт за Windows