От Canonical работят Ubuntu 18.04.2 LTS да е тук тази седмица

0
23
Цялото наименование на Ubuntu 19.10 е Eoan Ermine

След като от Canonical не успяха да пуснат Ubuntu 18.04.2 LTS поради сериозен бъг със стартирането, сега разработчиците работят усърдно, за да предоставят второто малко издание, което ще дойде с HWE (Hardware Enablement) пакет.

Ако разработчиците успеят в своето начинение, то Ubuntu 18.04.2 LTS ще бъде наличен на 14-и февруари и благодарение на HWE пакета, потребителите на LTS изданието ще могат да се радват на най-новите версии на Linux ядрото и на графичния пакет с отворен код Mesa, които са налични при Ubuntu 18.10.

Благодарение на Hardware Enablement потребителите на Ubuntu 18.04.2 LTS ще получат по-добра хардуерна поддръжка, по-добра съвместимост, а също така и всички новости, поправки и подобрения при графичните драйвъри, които ще донесат и подобрение в бързодействието при множество игри.

Допълнително разработчиците са отстранили стотици бъгове, които са били открити при изданията 18.04.0 и 18.04.1 и при новото издание вече ще бъдат отстранени, което също е една много добра причина потребителите с нетърпение да очакват този ъпгрейд.

Вече са налични RC версиите на образите на 18.04.2 LTS и потребителите биват окуражавани да ги тестват и да съобщят при намерени евентуални проблеми.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  AMD пускат двучипов звяр - видео картата AMD Radeon Pro Duo
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments