От Microsoft обещават ъпдейтът Redstone да промени всичко

0
23
Майкрософт пуснаха нов Windows 10 version 1903 preview билд


От Microsoft започнаха да нагнетяват напрежението коментирайки новия ъпдейт, който всички очакват с нетърпение.

Redstone определено е вълнуващ, особено като се има предвид, че се очаква да донесе поддръжка на добавките в браузъра при Windows 10, но изглежда, че от Redmond са замислили нещо още по-вълнуващо и обещават, че идва нещо неочаквано в Twitter.

Rich Turner, старши програмен мениджър на екипа на Windows споделя, че след като е изпробвал новите възможности, е сигурен, че всички ще полудеят по тях. В същото време обаче той не споделя никакви детайли относно тях и има шансове да не говори за поддръжката за добавки в браузъра.

Главният програмен мениджър Scott Hanselman също се включи в подклаждането на огъня като съобщи, че новите възможности „ЩЕ ПРОМЕНЯТ ВСИЧКО“. Естествено и той не дава повече подробности около тях, но пък заяви, че ще бъдат разкрити детайли на конференцията за разработчици, която е този месец.

„Тези нови екстри, понеже помагам там, ЩЕ ПРОМЕНЯТ ВСИЧКО. Без майтап. Няма как да останете безразлични“, пише Hanselman.

Наистина е все още рано да предполагаме точно какво се има предвид и за какви нови възможности става дума, но едно е ясно – Redstone е вълнуващ ъпдейт за всички, които използват Windows 10.

Ъпдейтът е насрочен за публично пускане през юни месец, но работата по него е започната и участниците в Insider програмата ще получат нови билдове и ще могат да пробват новите екстри.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  5GHz Core i9-9990XE процесорът на Intel ще се продава само на търг