От Microsoft работят по нови промени в Windows Store

0
45
От Microsoft работят по нови промени в Windows Store


Софтуерният гигант има за цел да превърне Windows Store универсална дестинация за потребителите на Windows 10, където потребителите ще могат да намират всичко.

Поради тази причина магазинът ще расте постоянно, а това означава, че трябва да се направят някои промени, за да се осигури приятно изживяване на потребителите в магазина.

Точно затова от Microsoft в момента работят по нови промени във външния вид на Window Store, които би трябвало да направят намирането на висококачествени приложения по-лесно, като се предвижда да бъдат променени основният интерфейс, както и продуктовата страница.

Потребителят на Twitter [url=“ target=“_blank]@tfwboredom[/url] е постнал скрийншотове, които разкриват новостите около променения дизайн, който използва наличното пространство много по-добре и улеснява намирането на пот приложенията.

От Microsoft работят по нови промени в Windows Store 3

От скрийншота личи, че информацията, която е важна за потребителя като издател на заглавието, детайли за приложението, дата на издаване и описание на разработчика, ще са основните неща, които потребителят ще вижда с отварянето на страницата.

Разбира се, това са промени, които не са официално предоставени или анонсирани, така че винаги нещата могат да се променят за нула време и от Microsoft да поемат в друга насока. Софтуерният гигант променя множество неща, които спуска на потребителите, които участват в Insider програмата и би трябвало да действа според отзивите на тези потребители.

Това, което се знае, че промените, каквито и да са те, ще пристигнат за крайните потребители с Anniversary Update, който идва през лятото и ще донесе много промени като нови анимации при Live Tiles, ново старт меню и други.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Windows 10 Update за малко да провали участието на диджей