От Microsoft тестват платена имейл услуга

0
31
Отново злоупотреба с монопола: Microsft иска да накара всички разработчици да работят само за тях


От Microsoft се опитват да реализират средства от услугата Outlook.com email като предложат premium версия, която ще е с годишна такса.

В момента платената услуга се казва Outlook.com Premium и е все още в бета стадий, като дори ви трябва покана, за да можете да се възползвате от нея. Ако сте заинтересувани от услугата ще трябва да уведомите за това Microsoft в специална за целта форма тук.

От thurrott.com пишат, че според изтекла информация услугата ще е налична срещу сумата от 3.99$ или 3.5€, като тази сума ще е или за първия месец или за първата година. От Microsoft обаче могат да предложат услугата и като част от Office 365 за потребители, които вече си плащат за нея. Който и начин да изберат от Редмънд, е ясно, че premium услугата ще се предлага като ъпгрейд на безплатната версия.

Причината, с която от Microsoft искат да ви накарат да си платите, е че в premium услугата ще има функции, които няма да се предлагат в свободната версия. Например в платената версия ще има възможност за пет персонализирани имейл адреса, премахване на всякакъв вид реклами, предлагайки по този начин максимално чист интерфейс.

Така че, ако не обичате рекламите и не искате да ги виждате в своята кутия, това може да е един от начините да се отървете от тях. Предвиждат се и по-големи възможности на приложението Calendar и още някои функции, които ще се предлагат само на потребителите, които си плащат.

Самите Microsoft още не са казали нищо по въпроса кога евентуално може услугата да излезе официално, но щом вече я тестват, най-вероятно в близките седмици ще се появи повече информация. Разбира се, понеже още всичко е в бета стадий, нещата могат да се променят за нула време, едни опции да отпаднат, да се появят други, както и да се променят и цените. Всичко остава в ръцете на Microsoft.

Прочетете още:  Излезе нова версия на AMDGPU-PRO драйвъра за Linux
0/5 (0 Reviews)