От Microsoft започват работа по добавките за Edge при Windows 10 Mobile

0
14
От Microsoft започват работа по добавките за Edge при Windows 10 Mobile


Добавките ще бъдат представени официално в предстоящия през юли месец Anniversary Update.

Първоначалните планове бяха добавките първо да са налични за десктоп версията на Windows 10, но след скорошна промяна на страницата на Microsoft изглежда, че разработчиците са започнали работа и по браузъра за Windows 10 Mobile.

От [url=http://www.plaffo.com/2016/05/microsoft … 10-mobile/“ target=“_blank“ rel=“nofollow]Plaffo[/url] са забелязали, че в страницата на софтуерния гигант добавките за мобилни устройства вече са със статус „в разработка„, но от компанията не дават никакви други детайли около това събитие. С оскъдната информация, с която се разполага към момента, е трудно да се предвиди точно кога добавките ще бъдат налични и за мобилните платформи и дали ще излязат по едно и също време с тези за десктоп версията.

От Microsoft обявиха на конференцията Build developer, че работата по добавките в браузъра ще трябва да бъде завършена първо при десктопите и чак тогава вече може да се търсят начини това да се случи и при Windows 10 Mobile.

Sean Lyndersay, член на екипа на браузъра Edge казва, че добавките първо трябва да се появят за десктоп. Charles Morris, член на същия екип, казва че ще отнеме много повече време добавките да бъдат налични за мобилните устройства, защото е много трудно те да бъдат накарани да работят нормално на 4-инчов дисплей.

В бъдеще, по някое време, добавките за мобилни устройства ще бъдат налични и за мобилните устройства, това е сигурно, защото Edge е универсално приложение, което работи на всички устройства като телефони, десктоп компютри и таблети. Очевидно е нужно само време, а на нас ни остава да очакваме, че ще пуснат preview за потребителите в близките месеци.

Прочетете още:  iOS 13.1 ще забавя iPhone умишлено
0/5 (0 Reviews)
Абониране
Извести ме за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments