От Mozilla добавят Side View и Colors експерименти във Firefox (видео)

0
35
Наличен е Mozilla Firefox за Windows 10 on ARM

Минаха почти две години откакто от Mozilla стартираха своя проект за различни експерименти Test Pilot, където предоставят на потребителите интересни новости, които има вероятност да намерят своето място в основното издание на интернет браузъра Mozilla Firefox. Това например се случи с инструмента за скрийншоти, който първо беше експеримент, а след това се появи като функция в основната версия.

Сега разработчиците от Mozilla дават на потребителите още интересни новости. Новото разширение Colors дава възможност за създаване на персонализирани теми. Colors за Firefox представлява лесен и удобен инструмент, който позволява различни комбинации на цветовете и фоновите текстури на темата ви. Ако резултатът ви харесва, разширението дори дава възможност да споделите вашето творение с другите.

Можете да инсталирате разширението Colors от тук.

Другата интересна нова функция се казва Side View и позволява прегледа на два различни сайта едновременно, без нуждата от превключване на табове. След като допълнителният сайт бъде добавен, размерът може да се променя и потребителят да реши кой от двата сайта да използва повече пространство, съответно да вижда и повече съдържание от него. Това позволява следенето на бързо променяща се информация в два сайта или гледане на клип в YouTube, докато в същото време пазарувате в друг сайт.

Разширението Side View можете да инсталирате от тук.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Майкрософт пуснаха Windows 10 с ARM поддръжка (видео)