От OnePlus публикуваха OxygenOS Open Beta 13 за OnePlus 7 и 7 Pro

0
87
От OnePlus публикуваха OxygenOS Open Beta 13 за OnePlus 7 и 7 Pro

От OnePlus публикуваха OxygenOS Open Beta 13 за смартфоните OnePlus 7 и 7 Pro.

Компанията OnePlus обяви официалната наличност на OxygenOS Open Beta 13 за смартфоните OnePlus 7 и OnePlus 7 Pro, която идва с много поправки и нови функции, след като Open Beta 12 беше публикувана, но по-късно изтеглена поради сериозни проблеми като невъзможност за отключване на устройствата след ъпгрейда.

При OxygenOS Open Beta 13 виждаме добавена икона за запис по време на обаждане, оптимизирано е усилването и намаляването на звука, Android security patch нивото е актуализирано до 2020.04, поправени са различни проблеми и е подобрена стабилността на операционната система.

Към камерата е добавена нова функция, която разбира кога лещата е замърсена и съобщава на потребителя, че е добре да я изчисти, за да получи по-качествени изображения, добавена е възможност да видите колко продължително ви е звънял някой при изпуснатите повиквания, добавена е VoLTE поддръжка за разговори.

Ако сте част от OnePlus Beta Program, то новият ъпдейт ще дойде и при вас в рамките на няколко дни. Ако искате да се включите в бета програмата, отидете до този линк от вашето устройство, изберете модела на смартфона ви от списъка, изберете „Beta Build“ опцията и натиснете на червения бутон Download.

Имайте предвид, че бета изданията може да съдържат различни бъгове и проблеми и не се препоръчват за ежедневно използване.

Повече за OxygenOS Open Beta 13 можете да научите от официалния анонс.

5/5 (1 Review)
Прочетете още:  iPhone 8 ще се забави. Най-евтиният модел ще е $1000