От Sony качиха погрешка цял филм в YouTube вместо трейлър

0
37
От Sony качиха погрешка цял филм в YouTube вместо трейлър

От екипа на Sony Pictures направиха може би най-нелепата и непростима грешка в историята на компанията. Техен екип качи цял филм в YouTube с пълното му времетраене, вместо двуминутен трейлър. 89-минутното видео със заглавие „Khali the Killer: Official Red Band Trailer Now on DVD & Digital“ беше премахнато много бързо от платформата за видео споделяне, но това не попречи на множество потребители да видят тази нелепа и донякъде смешна грешка.

Филмът беше забелязан първо от потребители в reddit като потребителите имат различни обяснения на инцидента. Едни смятат, че това е маркетингов трик, а други считат, че подобна некомпетентност не може да бъде очаквана от компания като Sony Pictures и това вероятно е още един от случаите, когато става въпрос за хакване.

От Sony вече имаха подобни проблеми, когато може би най-голямата новина през 2014-а година беше хакването на техните сървъри. Тогава се считаше, че зад пробива стоят хакери от Северна Корея. Сегашният инцидент обаче едва ли ще окаже някакво влияние за филма, предвид факта, че той вече е наличен на DVD, а премиерата му по кината предстои през август тази година. Khali the Killer: Official Red Band Trailer има нисък рейтигнг в IMDB и целият този случай може да няма никакво значение.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Статистиките сочат, че дялът на Windows 10 расте