Отново блоутер в Windows 10

0
43
Отново блоутер в Windows 10


Предвижда се приложението TripAdvisor да идва инсталирано заедно с операционната система. Засега датата, когато приложението ще се появи в Windows 10 не е известна, но ще е през тази година.

Все повече блоутер (bloatware) вижда бял свят в Windows 10. Потребителите са особено негативно настроени срещу него, но очевидно никой не им обръща внимание. За последно на потребителите беше натресена играта Candy Crush Saga, а сега се предвижда това да се случи и с TripAdvisor.

От Microsoft пазят пълно мълчание по въпроса и не споменават нищо за инсталирането на приложението в Windows 10 и Windows 10 Mobile, но екипът на Trip Advisor е споделил, че то ще започне да се разпространява през 2016 – та година, заедно с операционната система. На сайта си те казват:

„TripAdvisor, най-големият туристически сайт анонсира старта на ново приложение за Windows 10 за РС, таблети и телефони. Приложението TripAdvisor ще бъде налично в 47 магазина и ще бъде предварително инсталирано на милиони компютри, които са съвместими с Windows 10.“

Засега от Microsoft позволяват ънинсталирането на ненужни приложения, някои неофициално, по завъртян начин, но като стават все повече и повече, това е още една добра причина за някои потребители да не мигрират към новата операционна система Windows 10.

От друга страна TripAdvisor е приложение, което може да бъде полезно на хора, които пътуват много, като им дава достъп до огромна база от потребителски мнения за туристически обекти, хотели ресторанти и други, като използва GPS – на мобилното устройство и намира интересни за потребителя обекти в близост.

Прочетете още:  Майкрософт пуснаха нова версия на Skype за Linux
0/5 (0 Reviews)