Отново: Последният кумулативен ъпдейт KB4015438 има проблеми с инсталацията

0
48
Отново: Последният кумулативен ъпдейт KB4015438 има проблеми с инсталацията


Най-новият кумулативен ъпдейт за Windows 10 Anniversary Update, спуснат от Майкрософт е KB4015438. Може би тук няма новина, но и той има проблеми с инсталирането на някои машини точно както и предшествениците си.

Различни източници, част от които самите форуми на Майкрософт, сочат че има проблем с инсталирането на последния кумулативен ъпдейт за Windows 10 KB4015438.

Интересното тук е, че този ъпдейт беше спуснат, за да реши проблемите, които бяха причинени от миналия кумулативен ъпдейт KB4013429.

Ядосан потребител във форумите на Майкрософт обяснява, че му е отнело четири часа да се бори със стария проблемен кумулативен ъпдейт, който сега е заместен от KB4015438. Той обаче открива с огромно разочарование, че вместо проблемите да бъдат решени, те всъщност продължават.

Засега няма решение на проблема, като от Майкрософт нямат дори и официално становище по въпроса. Съдейки по миналите такива проблеми, е най-вероятно всичко да остане без реакция от страна на компанията, която често оставя потребителите си да се борят сами с проблемите, които им е причинила.

Ако и вие имате подобен проблем с инсталирането на последния кумулативен ъпдейт KB4015438, то може да се опитате да го свалите и инсталирате ръчно, като понякога този прост трик помага.

0/5 (0 Reviews)
Прочетете още:  Mozilla ще премахне скритото флаш съдържание и рекламното проследяване във Firefox